SAPPIGE ROLLADE MET CHAMPIGNONS IN EEN HEERLIJKE MOSTERD-ROOMSAUS
Een lekker gerecht wat je op een een low en slow manier gaat bereidenBereidingswijze
De bereiding van deze smaakbom is erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het vlees dichtschroeien in direct vuur. Het is belangrijk om het vlees dun op de draad te snijden.
wat heb je nodig
– Verse varkensrollade van Slagerij Pieter Kling
– Vers gemalen peper en zout
– 150 gr. kastagne champignons (in kwarten gesneden)
– 40 gr. bakboter
– 1 ui fijngesnipperd
– 1 teen knoflook
– Mosterd
– Kookroom
– 2 el dragon (fijn gesneden)
– 1 tak rozemarijn
Bereidingstijd
90 minuten
Openingstijden
Maandag
11:00 – 18:00
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
08:00 – 17:00
Zondag
gesloten